Πέμπτη, 8 Μαΐου 2014

Περιοδεία Κατούνα 6/05/2014


ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Η επίσκεψη των υποψηφίων του συνδυασμού «ΑΝΟΙΚΤΟΣ ΔΗΜΟΣ» χθες βράδυ στη Κατούνα κατέληξε σε θρίαμβο. Η γνωριμία των νέων υποψηφίων συμβούλων των δυο άλλων δημοτικών
ενοτήτων του Δήμου μας με τη πρωτεύουσα της Μεδεώνας έγινε μέσα σε κλίμα ενθουσιασμού από τους κατοίκους, οι οποίοι τους υποδέχτηκαν θερμά με αισθήματα ελπίδας και προσδοκίας για ένα καλλίτερο αύριο.
 «Αυτό ήταν αναπάντεχο» ακούστηκαν να λένε μεταξύ τους κάποιοι υποψήφιοι, εντυπωσιασμένοι από το πλήθος του κόσμου και το παλμό της υποδοχής. Γεμάτα καφενεία κι άνθρωποι στο κεντρικό δρόμο χαιρετούσαν θερμά τους υποψήφιους συμβούλους και τον επικεφαλής του συνδυασμού Θύμιο ΦΕΡΕΝΤΙΝΟ. Το ειλικρινές ενδιαφέρον του υποψήφιου Δημάρχου για τα προβλήματα του ορεινού Ξηρομέρου, η προσπάθεια του για άμεσες λύσεις κι οι ανθρώπινες σχέσεις που ανέπτυξε με τους κατοίκους, χωρίς διακρίσεις, έχουν δημιουργήσει στέρεες βάσεις για την ελπίδα της Μεδεώνας σ’ ένα καλλίτερο αύριο. Έτσι, ο κόσμος της Κατούνας, δίνοντας απλόχερα ψες τη στήριξη του, μαζί με τη νίκη, στο συνδυασμό «ΑΝΟΙΚΤΟΣ ΔΗΜΟΣ», φάνηκε πρώτος να κάνει πράξη το σύνθημα «Μπροστά Μαζί».

Βόνιτσα, 7/5/2014

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου